onsdag den 28. april 2010

Dansknet og bredbånd / fibernet i Arnakke

Arnakke Antennelaug har i mange år leveret de nødvendige kanaler billigt og effektivt.

I forbindelse med digitaliseringen af TV-signalet i efteråret 2009, besluttede Arnakke Antennelaug, at lade Dansknet levere TV til Antennelaugets medlemmer via fiber fra 1. jan 2010.

Vi syntes, at Dansknets TV-pakker var for dyre i forhold til de TV-kanaler, vi ønskede at se, og besluttede derfor at udmelde os inden udgangen af året. Dette meddelte vi Dansknet, da de kontaktede os i efteråret 2009 for at lægge fiber ind.

Manden fra Dansknet overtalte os imidlertid til at få installeret fibernet alligevel, da det var billigere for dem at installere det samtidigt med resten af Arnakke. Vi skulle ikke betale noget, før vi fik brug for det. Han var meget sikker på, at vi ville få brug for det på et eller andet tidspunkt, og han så det som en investering i fremtiden for Dansknet.

mandag den 26. april 2010

Anemoner i skovbunden - blå, gule og hvide

Anemoner i 3 farver samtidigt

Skoven lige nord for Munkholmbroen er måske det eneste sted i Danmark, hvor blå, hvide og gule anemoner vokser lige ved siden af hinanden.

Foto fra Arnakke og omegn
Blomstrende blå, gule og hvide anemoner i skovbunden

Blå, gule og hvide anemoner i skovbunden.

fredag den 23. april 2010

Falklandsøerne - Krydstogt til Atlanterhavets Galapagos øer

Falklandsøerne

Falklandsøerne ligger i det sydlige Atlanterhav. De er nok bedst kendt fra Falklandskrigen mellem England og Argentina (argentinerne kalder øerne Islas Malvinas).
New Island på Falklandsøerne Sortbrynet albatros
Kysten på New Island og Sortbrynet albatros på Steeple Jason.
Fotos: Allan Hansen.