tirsdag den 25. august 2009

Billeder fra Antarktis - Populære turistmål - baserne Port Lockroy og González Videla

Baserne i antarktis er populære turistmål for turister. Oven på flere dage med at kigge på pinviner og hvaler, er det altid lidt spændende at besøge de forskellige landes baser. Pingvinerne ser ikke ud til at være generet af baserne, da de yngler lige ved siden af husene. Her er et par af baserne set fra søsiden:

Port Lockroy på den Antarktiske halvø.
Port Lockroy på den Antarktiske halvø.

Museet og posthuset drives af United Kingdom Antarctic Heritage Trust og er et meget populært turistmål i Antarktis. Der er en lille koloni af Gentoo pingviner lige ved siden af.

González Videla Antarktis Base
González Videla Antarktis Base

Chilensk base på den Antarktiske halvø i den nordlige ende af Paradise Bay. Det er en halvt nedlagt base og kun bruges til at gemme brændstof og forsyninger til brug i nødsituationer.

Billederne er uploadet til Google Earth photos by LichtenHansen. De kan først findes på Google Earth om en 1-2 måneder. De fleste af mine 31 Antarktis billeder kan allerede nu ses på Google Earth.
Billederne kommer også med i næste måneds foto konkurrence i Panoramio. Jeg deltager kun for sjov - Man kan jo ikke vinde mere end én gang.

Der er nu 8 sider med billeder på Panoramio under navnet LichtenHansen:
Panoramio photos by LichtenHansen
Billederne ligger i blandet uorden, men der er etiketter på alle billeder. Dem kan man først se, når man se nærmere på et billede. F.eks har alle mine fotos fra Antarktis etiketten Antarctica. Der er indtil nu 31 billeder og der kommer helt sikkert flere med tiden.

Photo Arnakke.
Arnakke fotografen - Allan Hansen
Kontakt Allan Hansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar