lørdag den 4. juli 2009

Ane Holsaae udstiller i Artur Kunst

Ane Holsaae modtog sin BA(Hons) of Fine Art Photography fra Glasgow School of Art i juni 2009 og udstiller i Artur fra d. 25. juli – 2. august på Søren Kierkegaards Plads i København.
Se et lille udvalg at de fantastiske billeder på Ane Holsaae Fine Art Photography hjemmesiden

Et af topbillederne er Girl in orange chair by Ane Holsaae

Citat fra Ane Holsaae udstiller i Artur Kunst på Artur Kunst's hjemmeside:
Ane Holsaae i Artur

Anes optik bærer præg af en enestående indfangelse af øjeblikkets forbipasserende stemninger i et væld af forskellige motiver fra opstillede portrætter og hverdagsgenstande til hurtige snapshots og udsnit. Fotografierne rummer både empatisk indlevelse i, og dvælen ved, motivets forevigelse og stædig insisteren på øjeblikkets forgængelighed.

Oplev en spraglet og poetisk fotoudstilling på, i og omkring Artur fra d. 25. juli – 2. august på Søren Kierkegaards Plads som del af det Københavnske bud på den internationale event Outgames.

http://www.aneholsaae.com/

http://www.copenhagen2009.org/home.aspx



Artur Kunst galleri
Artur Kunst galleri


Citat fra Artur Kunst hjemmeside.
Artur

Artur er et rullende, fleksibelt kunstrum der giver kunsten plads, hvor og hvornår den er mest aktuel - Et kunstrum der kommer folk i møde i deres eget miljø og ændrer karakter og placering, alt efter hvilket tema der undersøges.

I form af forskellige kunstprojekter indbyder Artur til øjebliksindlevelse, deltagelse, polemik og undren. Han fungerer som en udrykningsplatform der uden bureaukratisk træghed og formalia giver plads til spontane udstillinger. Gennem et sindrigt foldesystem af multifarvede træflader åbner Artur dørene for den kunst der har noget på hjerte.


Endnu et interessant projekt i "Wonderful Copenhagen".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar